Home » Blog » Run » De favoriet van…Joke

De favoriet van…Joke

Geplaatst in: Brooks, Run

 

Vandaag neemt Joke jullie mee met haar favoriete rondje Bolsward-Hartwerd. Dit doet ze op haar favoriete schoen, de Brooks Adrenaline.

 

Voorheen droeg ik ook wel de Brooks Pure Flow en de Brooks Pure Cadence, maar beide types zijn bij Brooks uit de collectie gehaald. De Adrenaline is een zeer comfortabele schoen, die ondersteuning biedt waar en wanneer dat nodig is.

 

Deze schoen heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Voorheen was het ondersteunende blok in de zool verwerkt en nu heeft de schoen een rails die ondersteunt waar dat nodig is. Deze verandering heeft de schoen nog comfortabeler en zachter gemaakt.

 

De Adrenaline wordt veel gedragen door klanten die de schoen al jarenlang trouw zijn. Inmiddels is de 21e editie van deze schoen uitgekomen en ook deze wordt weer met open armen ontvangen.