Outdoor lifestyle

Outdoor is een manier van leven

Buitenleven

Je hoeft niet perse bergen te beklimmen of wereldrecords te lopen om in onze winkel te kunnen slagen. Outdoor is een levensstijl. Pure merken met oog voor de omgeving staan bij ons hoog in het vaandel. Blundstone is al sinds jaar en dag een merk dat in onze collectie zit. Sinds september 2021 hebben we onze 'lifestyle' collectie aangevuld met het Sneeker merk Roosenstein&Wolke. Daarnaast zie je ook steeds vaker outdoorjassen in het straatbeeld, bijvoorbeeld die van Fjällräven.

Woon-werkverkeer

Oog voor gezondheid en levensstijl is een populair onderwerp. We merken dat onze klanten steeds vaker de E-bike voor de auto verkiezen. Het is fijn als je dan een goede waterdichte jas hebt, die ook nog eens leuk is om naar je werk aan te trekken. In onze winkel vind je daarom een ruim aanbod aan jassen die de voorgenoemde eigenschappen bevatten.

Tassen

Naast jassen vind je ook een ruim aanbod tassen die geschikt zijn voor het woon-werkverkeer. Zo hebben we onder andere tassen van Deuter en Fjällräven met een ingebouwd laptopvak.

Van country naar urban

In de Scharnestraat begon Folkert 25 jaar geleden met de verkoop van waxjassen en Blunstone. De country-lifestyle scene is wellicht niet meer zoals vroeger, toch is er een nieuwe beweging (jongere) mensen die outdoor als fashion dragen.

Onze merken

Oog voor functionaliteit en duurzaamheid staan voorop bij een outdoor levensstijl. Met onze merken proberen we dat na te streven. Kom een kijkje nemen in de winkel voor ons actuele aanbod.
Onze 'outdoor-lifestyle' merken zijn:

- Roosenstein&Wolke
-Blundstone
-Fjällräven, Maloja en Haglöfs