Home » Blog » Merken » De favoriet van… Silke

De favoriet van… Silke

Geplaatst in: Asics, Brooks, Merken, Run

Mijn ultieme favoriet is de Brooks Ricochet. Voordat ik op de Ricochet liep had ik het type Launch van Brooks, maar sinds deze schoen bij ons uit de collectie is loop ik op de Ricochet.

Het fijne aan de Rico vind ik dat de schoen licht en reactief is. Ik heb het liefst een wat hardere hardloopschoen aan mijn voeten zodat ik het grondcontact kan behouden. Daarnaast blijf ik op deze neutrale schoen stabiel lopen, omdat hij niet te zacht is.

Nu lijkt het misschien alsof ik op een keiharde schoen loop, maar dat is zeker niet zo. De DNA AMP-dempingslaag zorgt voor optimale cushioning en energieteruggave.

Het feit dat Brooks beweert dat je energie terugkrijgt van de schoen klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar ik kan het eerlijk gezegd wel beamen. Bij elke stap voel je dat de schoen reageert.

Ten opzichte van de gemiddelde schoen in onze collectie is de kleur van dit type dit seizoen ingetogen, maar dat kun je natuurlijk opvrolijken met een leuke outfit! Ik trek ze morgen weer aan voor een duurloopje, maar stiekem hoop ik dat we de schaatsen bijna kunnen onderbinden.

Volgende week vertelt Sytze Sjerp over zijn favoriete hardloopschoen.