Reizen

Reizen is genieten! Lekker een weekendje weg of een lange vakantie. Bij Folkert heeft een goed assortiment aan slaapzakjes, matjes, kooktoestellen, rugzakken en andere spullen om prettig te kunnen reizen.

Rugzakken

Een jaar backpacken in Australië of zuidoost Azië? Of een tocht door de bergen? Dan wil je wel een betrouwbare rugzak die ook nog tegen een stootje kan. Wij hebben de perfecte rugzak voor je. Iedereen is verschillend, voor elk lichaamstype de juiste maat rugzak. We voeren de merken Osprey, Lowe Alpine, Deuter en Fjäll Räven.

Slaapzakken & Matjes

Tijdens het reizen wil je ook lekker slapen in een goeie slaapzak en op een lekker matje. We hebben verschillende slaapzakken van de merken LifeVenture en Polydaun. Klein, licht en comfortabel in diverse seizoenen. Van het merk Exped hebben we lichtgewicht slaapmatjes.

Accessoires

Goed voorbereid op reis gaan is het halve werk. Denk aan een goeie thermosfles, zakmes, reishanddoekje of 1e hulp kit. En wat te denken van een geïmpregneerde klamboe en Deet anti-muggenmiddel voor in de tropen. We hebben allerlei accessoires die jouw reis nog plezieriger maken.

Teva slippers en sandalen

De Teva's zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn super hip. Lekkere sandalen of slippers zijn een must op de stranden of in de hetere klimaten. Wij hebben diverse modellen in onze uitgebreide collectie.