De winkel

Folkert heeft sinds 1997 een winkel in Sneek en is gespecialiseerd in hardloop- en wandelschoenen. Naast de collectie schoenen is er ook een breed aanbod in running-, outdoor- en fietskleding. Kom langs in de winkel om een kijkje te nemen!

Neem je oude schoenen mee

Ben je toe aan een nieuw paar hardloop- of wandelschoenen? Neem je oude schoenen mee naar de winkel! Dit geeft ons waardevolle informatie bij het vinden van een nieuw paar schoenen.

Volg ons op Instagram en Facebook

Op Instagram en Facebook delen wij het laatste nieuws vanuit de winkel. Heb je zelf mooie foto's met producten uit onze winkel? Deel je foto onder de #oanitmateriaalsilitnetlizze.

Laatste van de Blog

Nieuw merk: Roosenstein & Wolke

Al sinds 1886 is Roosenstein & Wolke een begrip in de wereld van visserij en zeevaart. De authentieke Rooscap is waar het merk ooit mee begon. Na verloop van tijd werden er schipperstruien... Lees Meer

Nieuwe generatie ON CloudFlow

Ons runningmerk ON heeft een nieuwe generatie ON Cloudflow uitgebracht. Dit is de lichtste schoen uit onze collectie ON. De nieuwe generatie heeft een slijtvastere zool. Daarnaast is het bovenwerk geoptimaliseerd waardoor de schoen... Lees Meer