Home » Blog » Winkel » Lockdown dagboek week 1

Lockdown dagboek week 1

Geplaatst in: Winkel

Nu we u niet in de winkel kunnen treffen houden we u de komende weken graag via onze berichtenpagina en nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws uit de winkel. Iedere zaterdag zetten we ons ‘dagboek’ online.

 Dinsdag 15 december

“Foar de kofje net eamelje”

Dat was hoe onze dag begon. Al zo’n twintig jaar lang staan we 6 dagen per week voor u klaar in de winkel. Nu zaten we om tien uur aan de koffie met de deuren gesloten, dat was vreemd. Stilzitten is niks voor ons. We kwamen dus al snel tot de conclusie dat we vol frisse moed de komende periode aan de slag gaan om alle klanten op creatieve manieren te helpen.

Siep begon de dag met het ombouwen van onze bestaande webshop Blundstore.nl. Deze webshop zal de komende periode nog verder aangevuld worden met ons gehele assortiment. Silke ging aan de slag met de website bijfolkert.nl en de Social Media. Antje beheerde de telefoon en mail voor alle binnenkomende vragen.

De berichtjes met succeswensen van klanten waren overweldigend en al snel bleek men ons ook te kunnen vinden om bestellingen te plaatsen.

Al met al was het een heel bijzondere dag, één die we niet snel zullen vergeten.

Woensdag 16 december

Het plaatsen van bestellingen via de telefoon, mail en webshop begint te lopen. In de webshop hebben we helaas wat problemen met het afrekenen, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben creatieve manieren om u gewoon pakketten te bezorgen. Betaling kan dan ‘gewoon’ via een tikkie.

Daarnaast werd er in de winkel gewerkt aan het verwerken van binnenkomende collecties schoenen en verlichting voor het hardlopen en wandelen. Ja, dat gaat ook gewoon door.

Aan het eind van de dag ging Antje on tour naar Oudehaske en Heerenveen. Dat bezorgen bleek zo gek nog niet, want het Nannewiid lag er prachtig bij!

Donderdag 17 december

Nu we even geen klanten mogen ontvangen, hebben we tijd en ruimte om in de winkel de nodige klusjes uit te voeren. We zijn benieuwd of het jullie na de lockdown opvalt wat er veranderd is.

De bestellingen stromen via verschillende kanalen binnen, geweldig! Dat geeft ons energie en moed. Antje ging weer on tour om bij verschillende adressen bestellingen af te leveren.

Vrijdag 18 december

Siep en Silke werkten vandaag weer aan het aanvullen van de webshop, terwijl Antje weer on tour ging. Antje heeft het er druk mee, maar het is zo ontzettend leuk!

Oh ja en wist u dat wij speciaal voor deze tijd een leuke lockdown sok hebben? Wij keuren ‘m goed.

Zaterdag 19 december

Waar de zaterdag anders hollen geblazen is, beginnen we nu rustig met een bakje. Hoewel… Antje heeft voor de koffie al twee bezorgingen gedaan. Geef haar niet te veel lekkers mee want dan groeien we dicht!

It Nannewiid

Bedankt voor jullie support, we waarderen het enorm!