Home » Blog » Bike » We zijn weer open!

We zijn weer open!

Geplaatst in: Bike, Gezond en Fit, Maloja, Walk, Winkel

Vanaf woensdag 3 maart mochten we de deuren weer ‘openen’. ¬†Uiteraard nog niet op de manier zoals voor de lockdown, maar het ontvangen van klanten op afspraak is al een stap in de goede richting.

We hebben een fantastische week gehad en het werken op afspraak blijkt voor ons een goede uitkomst. Tot nu toe zijn iedere dag alle mogelijke plekken bezet geweest. Het doet ons goed om iedereen weer in de winkel te kunnen helpen.

 

We merken dat veel mensen aan de wandel zijn en het wandelen wordt ook steeds leuker met alle Happy Stones die je tegen kunt komen en koffie to go’s die je bij de horecagelegenheden kunt afhalen. We ontvingen zelfs van een jongen een Happy Stone met het logo van de winkel, zo leuk. Je wordt er inderdaad blij van.

Nu het voorjaar in zicht is springen ook steeds meer mensen op de fiets. Goed nieuws voor de fietsers, want bij ons kwam de eerste lichting met fietskleding van Maloja binnen. Er zitten prachtige items bij met onder andere gave fietssokken. We verwachten binnenkort ook de fietssokken van ons welbekende merk Falke.

Het merk Maloja zul je komend seizoen ook tegenkomen in onze collectie hardloopkleding bij de dames. Wederom weet Maloja weer een ‘eigen’ look te geven aan de sportieve kleding. Het thema in de kleding van Maloja is komend seizoen: Soul In The Woods.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je even in de winkel rondkijken? Dat kan gewoon! Via onze website kun je een halfuurtje boeken waarin je lekker de tijd kunt nemen om in de winkel rond te kijken.