Home » Blog » Gezond en Fit » Benieuwd naar Herzog compressie tubes? Kom langs voor een gratis test!

Benieuwd naar Herzog compressie tubes? Kom langs voor een gratis test!

Geplaatst in: Gezond en Fit, Herzog, Run

Wil je ook eens een paar Herzog Tubes testen? Dat kan!
We meten je kuitomvang en lengte onderbeen op. En geven je de juiste Herzog compressie tube een week lang mee om te testen! Maak een afspraak of kom langs.

Net als bij de kousen van Herzog Medical leveren de Sportcompressietubes een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.
Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning. Tijdens het rusten is er namelijk geen sprake van compressiewerking op de voet, maar alleen op het onderbeen. Door het dragen van de tubes tijdens het sporten wordt het ontstaan van vochtophoping in de voet voorkomen. Speciaal in combinatie met de enkelsokken van Herzog Medical zijn de tubes effectief in het voorkomen van blessures tijdens het sporten.
• Afnemend drukverloop van enkel tot knie
• Effectief bij kuitklachten, shinsplints en achillespeesproblemen
• Worden voornamelijk gedragen tijdens de inspanning
Omdat er geen sprake is van compressiewerking op het voetgedeelte (in tegenstelling tot de sportcompressiekousen) is het aan te raden om de tubes na de cooling-down weer uit te trekken.

 

Omdat de tubes net even makkelijker aan- en uittrekken, testen we hiermee. Als het bevalt, is het natuurlijk ook mogelijk om voor de kous te kiezen.