Home » Blog » Winkel » Fjällräven Övik 3 in 1 Parka, veelzijdig, duurzaam en stoer!

Fjällräven Övik 3 in 1 Parka, veelzijdig, duurzaam en stoer!

Geplaatst in: Fjällräven, Merken, Walk, Winkel

De Övik 3 in 1 van Fjällräven is een warme en duurzame winterjas; binnen- en buitenjack afzonderlijk zijn ook prima geschikt voor lente en herfst. Perfect als veelzijdig jack voor dagelijks gebruik; net zo bruikbaar op outdooravonturen als tijdens een weekendje in de stad.

Het binnenjack heeft een synthetische vulling en kan eruit geritst worden om als een licht jack gebruikt te worden. Het buitenjack is gemaakt van wind- en waterafstotend G-1000 Eco (gerecycled polyester en biologisch katoen) en is ook heerlijk om te dragen op warme dagen.

De Övik 3 in 1 Parka is een heuplang model met een vaste, verstelbare capuchon en een tweewegrits die achter een beschermoverslag is verborgen. Onder aan de voorkant van het jack zitten twee steekzakken met dubbele openingen; één van bovenaf toegankelijk met een klep en één verticale opening met een rits. De binnenkant van het buitenjack heeft een mesh voering.

Het binnenjack is gemaakt van soepel, gerecycled polyamide en gevuld met de synthetische isolatie van Fjällräven, G-Loft Supreme, dat als dons aanvoelt en een uitstekende isolatie biedt. Geribbelde gebreide kraag en twee open steekzakken. Je kunt het wind- en waterafstotende vermogen van de G-1000-stof eenvoudig verbeteren met Greenland Wax. Dat verlengt bovendien de levensduur van het toch al zeer duurzame kledingstuk.