Home » Blog » Winkel » Het voorjaar komt eraan!

Het voorjaar komt eraan!

Geplaatst in: Winkel

We kunnen na Dudley en Eunice een donkere en onstuimige periode afsluiten. Bij de start van de voorjaarsvakantie in Friesland blikken wij ook graag vooruit op het komende seizoen. Morgen wordt de Oerpolderloop in It Heidenskip georganiseerd, dit is weer een van de eerste loopjes dit jaar. Ook merken we dat er klanten in de winkel komen die mooie wandeltochten op het programma hebben: De Nijmeegse en de 11-stedenwandeltocht liggen voor velen in het verschiet. Daarnaast merken we dat de grenzen weer openen. De eerste backpacks en wandelrugzakken die mooie avonturen gaan beleven zijn alweer verkocht.

 

De winkel is bovendien goed gevuld met de collectie voorjaar wandel-, hardloop- en fietskleding. Het zijn allemaal frisse kleuren die ons vrolijk stemmen. Wij hebben zin in een mooi wandel- en hardloopseizoen dit voorjaar. Kom gezellig langs om ons frisse assortiment te bewonderen.

 

Graag tot ziens!