Home » Blog » Merken » Roosenstein&Wolke » Nieuw merk: Roosenstein & Wolke

Nieuw merk: Roosenstein & Wolke

Geplaatst in: Roosenstein&Wolke

Al sinds 1886 is Roosenstein & Wolke een begrip in de wereld van visserij en zeevaart. De authentieke Rooscap is waar het merk ooit mee begon. Na verloop van tijd werden er schipperstruien aan de collectie toegevoegd en zo groeide Roosenstein & Wolke uit tot een gerenommeerd merk binnen de watersportwereld. Hoewel wij natuurlijk geen watersportwinkel zijn, denken we dat het merk goed in onze winkel past. Roosenstein & Wolke staat voor eenheid met de elementen en tijdloze kleding. Dit rijmt met ons gevoel voor outdoor en lifestyle. Naast de technische outdoorkleding van Haglöfs en Fjällräven is Roosenstein & Wolke een prachtige aanvulling binnen onze collectie kleding.

 

De truien en vesten zijn uit natuurlijke materialen samengesteld. Zo zijn veel truien van 100% (merino)wol. De bewuste keuze voor bepaalde wolsoorten in combinatie met een fijne breisteek zorgen voor een aangenaam gevoel bij het dragen van de truien. Over twee weken hopen we de collectie voor de winter compleet in de winkel te hebben hangen. Voel je welkom om de collectie te komen bekijken.