Home » Blog » Winkel » Hou Fol

Hou Fol

Geplaatst in: Agenda, Winkel

Gewaardeerde klant,

Helaas kunnen we u de komende weken niet persoonlijk treffen in de winkel. De kracht van onze winkel: het persoonlijk contact en het geven van een advies bij de aankoop van een nieuw paar schoenen of kleding is nu niet mogelijk op de manier zoals wij dat het liefst doen. Uiteraard willen wij zoveel mogelijk voor u klaarstaan.

Voor al uw vragen en bestellingen zijn we per mail en telefoon te bereiken. Wanneer u een berichtje stuurt naar bij.folkert@gmail.com zal er per mail of telefonisch contact met u worden opgenomen. We hopen op deze manier zoveel mogelijk aan uw vragen te kunnen voldoen.

We zijn verder te bereiken op ons telefoonnummer: 0515-433860.

We hopen de komende weken op creatieve (digitale) manieren jullie toch in onze winkel zoveel mogelijk te kunnen helpen. Voor het laatste nieuws vanuit de winkel kunt u onze website, onze Facebookpagina en Instagram bezoeken. Ook via die kanalen zijn we te bereiken.

De kerstcadeaubonnen van Mijou zijn een maand langer in te leveren. Tot 28 februari 2021. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u hier een vraag over heeft.

Onze Blunstore gevuld met alle BLUNDSTONE wordt momenteel aangevuld. Neem een kijkje in onze webshop.