Home » Blog » Run » PowerGels en SiS Gels – Snelle energie voor nog betere prestaties!

PowerGels en SiS Gels – Snelle energie voor nog betere prestaties!

Geplaatst in: Gezond en Fit, Powerbar, PowerGel, Run, Winkel

Tijdens een wedstrijd of een lange afstandsloop heb je soms net een extra push nodig om de finish te halen of die laatste kilometers goed door te komen. De gels van Powerbar en SiS (Science in Sport) geven je die snelle energie die je dan nodig hebt. Ideaal voor de duursporter.

PowerGel bevat geconcentreerde koolhydraten, 27 gram enkelvoudige en complexe koolhydraten, die je directe en langdurige energie geven. Ook zitten er elektrolyten in: mineralen zoals kalium en natrium. Het natriumgehalte is perfect afgestemd, zodat je goed gehydrateerd wordt.

De SiS Gel is een isotonische energie gel. Ook deze gel geeft je snelle energie zonder dat je er water bij hoeft in te nemen. De SiS Gel en PowerGel zijn beide klein en makkelijk mee te nemen tijdens een training of wedstrijd en ook makkelijk te openen en in te nemen.

Bij Folkert heeft een ruim assortiment aan gels. Ze komen in allerlei lekkere fruitsmaken, van appel tot tropical.